Stejně jako minulý rok jsme svatého Valentýna oslavili valentýnským dopolednem plným zábavy, her a tance. Byli jsme velmi rádi, že se našich valentýnských oslav zúčastnili opět žáci a učitelé z našeho detašovaného pracoviště v Návojné a oslavili tak s námi svátek nejen zamilovaných ale i dobrých kamarádů.

Jelikož jsme se na valentýnské dopoledne velmi těšili, již několik týdnů jsme vyráběli a malovali srdíčka, holubičky a další symboly, které neodmyslitelně k tomuto svátku patří. Našimi výrobky jsme pak společnými silami vyzdobili tělocvičnu, ve které se akce konala, a tak bylo vše připraveno na naše radovánky. Letos také téměř všichni zúčastnění dorazili oblečeni v červené či růžové barvě, což všemu dodalo tu správnou atmosféru.

V průběhu dopoledne jsme si zasoutěžili, zatancovali a vyrobili valentýnská přáníčka pro naše lásky, kamarády a blízké. Děti si také mohly nechat namalovat na obličej různé motivy jako například srdíčka, motýli a podobně. Na závěr našich kratochvílí jsme vyhodnotili soutěže a odměnili nejen vítěze ale i všechny zúčastněné drobnými cenami či sladkostmi.

Doufám, že se všem naše zábavné dopoledne líbilo, užili si spoustu legrace, strávili příjemné chvilky se svými kamarády a stejně jako já se už teď těší na další společnou akci.

Autor: Eva Bartošáková