14. února 2014 slavil celý svět Den svatého Valentýna, jenž je každoročně zasvěcen všem zamilovaným. A to by bylo, aby DD, ZŠ a PrŠ Valašské Klobouky na tento den zapomněla. Nejde přece jen o zamilovanost dvou lidí, ale i o přátelství, lásku mezi učiteli a žáky a žáky navzájem.

„Valentýnské dopoledne“ se odehrálo v tělocvičně, kterou zdobily výrobky našich šikovných dětí. Tentokrát ale nebyla vstupenkou žádná garderoba, nýbrž namalované srdíčko na tváři a  nesměla chybět samozřejmě ani veselá nálada.

Na úvod se nám na podiu představili někteří naši odvážní žáci, kteří náš program obohatili zamilovanými básničkami a písničkami. Velký aplaus sklidil rovněž i Ruda Dreveňak doprovázející své spolužáky hraním na kytaru.

Po vystoupení dětí jsme se všichni shromáždili na parketě, kde jsme se za doprovodu hudby pouštěli do nejrůznějších her, soutěží a tance. A ten, kdo měl chuť, si mohl u tety Klárky vyrobit valentýnské přáníčko pro svého blízkého anebo si u našeho DJ Zdeňka nechat zahrát nějakou tu zamilovanou písničku na přání.

Všem zúčastněným děkujeme a s dobrou náladou se těšíme na další „Valentýnské dopoledne“.