III. charitativní koncert pro dětské domovy ze Zlínského kraje
Dne 10. 12. 2012 děti z Dětského domova ze Smoliny prožily kouzelné odpoledne v Galaxii Zlín. Již druhým rokem získaly naše děti možnost zúčastnit se zdarma velké kulturní akce pořádané kouzelníkem Jiřím Hadašem a jeho partnery.

Po loňské nezapomenutelné Popelce na ledě, pro děti z dětských domovů ve Zlínském kraji, bylo letos přichystáno setkání s finalisty televizní soutěže Hlas Česko Slovenska. Tuto pěveckou předvánoční atmosféru ještě více umocňovalo prostředí zábavného centra Galaxie Zlín. Děti měly k dispozici spoustu atrakcí s nezapomenutelnými zážitky. Využívaly skákací hrad, trampolínu, fotbalové hřiště, multifunkční prolézačky, tobogány, střílecí arénu. Nechyběly ani vánoční dárky a bohaté občerstvení.

Dětský domov ze Smoliny děkuje, alespoň touto cestou, všem pořádajícím za nevšední zážitek v zábavném centru Galaxii Zlín.

Jediné co nás mrzí je, že jsme si s sebou nevzali fotoaparát, abychom vám mohli, alespoň částečně, přiblížit radost našich dětí z uskutečněné akce v Galaxii Zlín.

Teta Božena a děti z DD Smolina