florbalový turnaj dětských domovů

Dne 7. 3. 2010 se konal turnaj ve florbale pořádaný dětským domovem ve Vizovicích. Turnaj začal již v 8.30hod. a hned první utkání jsme hráli s Bojkovicemi. Celkem se turnaje zúčastnilo osm dětských domovů. Celá organizace turnaje jakož to i zabezpečení místa konání – tělocvičny a občerstvení bylo vynikající. Z našeho domova se zúčastnilo sedm dětí, jmenovitě : Ivan Kuman, Mario a Lučiano Koňakovi, Richard Kulina, Jakub Dopita, Karel Bednář a Patrik Talafa. Celé sportovní dopoledne se odehrávalo v duchu fair-play a i když někteří nedosáhli na stupně vítězů, tak hlavní smyl her (zúčastnit se a zahrát) byl naplněn.

Výsledky turnaje :

1.místo : DD Liptál

2.místo : DD Vizovice

3.místo : DD Smolina

Ceny předávala finalistka Československé Superstar Leona Šenková. Po předání cen nám zazpívala několik svých písní,ale vzhledem k nedostatečné zvukové aparatuře, se přešlo k dotazům, autogramiádě a focení.Děti i dospělí měli spostu dotazů a Leona odpovídala na všechy. Musím říct, že se nám všem moc líbila svou upřímností a reálným pohledem na vše kolem její osoby

Děkujeme DD Vizovice(p.Hrubý a spol.) za pozvání a smysluplně strávené odpoledne a budeme se těšit na další podobnou akci.

Autor : Mgr. ULBRICHT Ladislav