Začátek roku 2023 přinesl chlapcům z našeho dětského domova nevšední zážitek. Měli totiž jedinečnou možnost vyzkoušet si, jak to vypadá, když se nechají ostříhat profesionálem.

Nejenže zjistili, jaké to je, jak to v takovém pánském kadeřnictví vypadá, ale mohli si také vybrat střih vlasů podle vlastních představ. Rukama  kadeřníků z La Kapo Barbershopu ve Valašských Kloboukách prošli během jednoho  lednového odpoledne všichni naši chlapci a možná se nakonec i sami divili, jaká proměna se s nimi stala. Perfektně ostříhaní, voňaví a spokojení pak odcházeli, aby se všem okolo s výsledkem pochlubili. Naštěstí toho dne nebylo moc chladno, takže se kluci  mohli  „poparádit“ i venku bez čepic.

Děkujeme  panu Lukášovi Fojtů a všem zaměstnancům La Kapo Barbershopu ve Valašských Kloboukách za profesionální, vstřícný a pohodový přístup k našim svěřencům. Děkujeme jim za jejich čas a realizaci této akce, kterou, v rámci oslav prvního výročí existence firmy zcela zdarma pro náš dětský domov připravili.

Sáblíková Eva, vychovatelka DD ve Smolině