V měsíci únoru se u nás slaví svátek sv. Valentýna. Pro mnohé z nás je tento den jako každý jiný, někteří ho ale považují za dobrou příležitost vyznat někomu lásku. Ale komu? Tento svátek nepatří jen bezmezně zamilovaným párům, ale mohou ho mezi sebou slavit také kamarádi nebo lidé sobě velmi blízcí. A proto jsme se i my v naší škole rozhodli tento svátek oslavit.

Abychom byli kompletní, pozvali jsme děti i dospělé z našeho odloučeného pracoviště v Návojné. Po dlouhé době jsme se sešli a společně se bavili. Všechno se odehrávalo v naší tělocvičně, do které byl vstup povolen pouze těm, kteří na sobě měli červenou nebo růžovou barvu. Toto místo bylo celé vyzdobené srdíčky, andílky a prostě vším, co nám připomíná lásku. Na této výzdobě se za pomocí našich pedagogů podílely všechny děti a nepochybuju o tom, že jim příprava dala zabrat.

Díky našim úžasným dětem jsme vytvořili výbornou atmosféru a mohli se pustit do her, soutěží a úkolů, za které potom byli ti nejlepší odměněni drobnými cenami a sladkostmi. Také jsme si mohli zatancovat na moderní písničky nebo si vyrobit přáníčko. Nově jsme tu letos měli koutek, kde si děti mohly nechat namalovat na obličej různé motivy jako třeba srdíčka, motýlky nebo květiny.

Pokud bych tuto akci měla zhodnotit, myslím si, že to byl velmi povedený den a že se nám toto zábavné dopoledne velmi vydařilo.

Autor: Klára Fusková