Popelka – kouzelný muzikál na ledě ve Zlíně
Dětský domov, Základní škola a Praktická škola Valašské Klobouky – Smolina, byl obdařen exkluzivním vánočním dárkem v podobě pozvání na kouzelný muzikál Popelka na ledě ve Zlíně. Ano, zúčastnili jsme se této báječné akce, na kterou budeme dlouho vzpomínat. Lední show se konala 3. prosince 2011 na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.

Popelka na ledě – toto netradiční zpracování nejoblíbenější české pohádky jako muzikálu na ledě, nás již v prvních okamžicích vtáhlo do nádherné atmosféry s kouzelnými efekty, dobovými kostýmy, působivou hudbou, světelnými efekty a kompozicemi, a zejména špičkovým hereckým a pěveckým obsazením. Krasobruslaři a akrobaté předváděli jízdu na ledě, která se jen tak někde nevidí. Byly to opravdu nezapomenutelné okamžiky.

S údivem jsme také sledovali variabilní pohádkovou scénu, v nichž např. efekty umožní Popelce přímo na ledě měnit šaty nebo se proletět v kočáře taženém labutěmi.

Všichni účastníci tohoto nádherného představení – děti z Dětského domova, Základní školy a Praktické školy Valašské Klobouky – Smolina, děkují touto cestou všem hercům, zpěvákům, krasobruslařům, akrobatům, panu režiséru Jindřichu Šimkovi, a vlastně všem lidem, kteří se podíleli na realizaci tak báječného muzikálu, za tento nevšední a nezapomenutelný zážitek.

Naše velké poděkování však patří zejména panu Jiřímu Hadašovi z umělecké agentury Gardes za zprostředkování naší účasti na tomto kouzelném muzikálu, jehož součástí bylo nejen bezplatné poskytnutí vstupenek na představení, ale i zajištění autobusové dopravy, občerstvení, dárků a především pak možnost osobního setkání dětí s účinkujícími herci muzikálu Popelka. Ještě jednou Vám všem velké díky.

Napsala : Bc. Božena Naňáková