Také letos se ve smolinském kulturním sále sešli vodníci, princezny, mušketýři, Červené karkulky a další bytosti, aby se společně pobavili na každoročním dětském karnevalu.

Karnevalové veselí   oživilo Smolinu už po patnácté  a právě patnáctka byla pomyslným symbolem celého nedělního odpoledne. Programem děti  provázela královna Božena, která  je má  moc ráda a ještě raději si s nimi hraje. Díky ní se na parketu  určitě nikdo nenudil – úžasné roztáčení hula kruhů,  společné soutěže i tanečky zvedly ze židlí velké i malé návštěvníky.  Většina z nich si nenechala ujít ani soutěž, při níž se zjišťovalo  15NEJ letošního jubilejního karnevalu. Díky tomu tedy dnes už   víme třeba i to,  kdo měl v neděli 9. října 2016 na karnevalu ve Smolině nejdelší jméno a příjmení, kdo byl nejvyšší či kdo  postavil nejvyšší komín z dřevěných kostek. Bylo rozdáno všech patnáct karnevalových NEJ ocenění, ceny z tomboly našly své šťastné majitele, zazněla poslední písnička a patnáctý karneval, který letos začal v netradičních patnáct hodin,  skončil. Děkujeme všem dětem a dospělákům, kteří se karnevalu účastnili  i všem, kdož nás v jeho přípravě podpořili nejen letos, ale i v průběhu uplynulých patnácti ročníků. Vážíme si toho a jsme rádi, že patříme mezi vás.

Za všechny obyvatele dětského domova ve Smolině

Sáblíková Eva, vychovatelka

Letošní karneval podpořili: : Drogerie Jedlička (Brumov),  Česká spořitelna (pobočka Valašské Klobouky), Papírnictví Miklasová (Brumov), Střešní konstrukce Strnka (Brumov),  Belit  s. r. o. (Valašské Klobouky), Zahradnictví Vilímek (Brumov), Kuchařky DD ve Smolině, CHVD Důbrava Valašské Klobouky, Knihkupectví Bureš (Valašské Klobouky) a HÁČKO z.s. (Brumov).

Děkujeme.