Radost pod stromečkem
Poděkování za projekt : Daruj hračku s Tangem a Českým rozhlasem

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem lidem zapojeným do projektu Daruj hračku s Tangem a Českým rozhlasem. Naše velké díky patří však také autorům tohoto báječného projektu, kteří se nenechali odradit spoustou otázek a různými dotazy osob z více než padesáti dětských domovů, ústavů sociální péče a stacionářů.

Systém zapojení se do projektu byl velmi jednoduchý – děti si namalovaly dvě svá přání, která byla vložena do databáze na internetu a lidé z celé České republiky si potom mohli vybrat dárek v klidu ze svého domova. A protože se autoři projektu snaží děti také trochu vychovávat – nic přeci není „zadarmo“, tak v každé z našich čtyř rodinných skupinek děti společně s tetami vytvořily loutku pohádkové postavy, kterou nakonec organizátoři vystavili v přírodním areálu azuro168, Lesní Hluboké – 9 křížů na D1, Exit 168.

20.12.2012 proběhl slavnostní galakoncert s předáváním dárků pro všechny zúčastněné organizace. Naši chlapci vystoupili s break-dancem a sklidili velký úspěch. Celý tento den byl plný milých překvapení, navodil nám úžasnou vánoční náladu a z Havlíčkova Brodu jsme odjeli s autem přeplněným dárky.

Děkujeme všem našim Ježíškům !!!!!!!

Předávání dárků si můžete prohlédnout zde:http://www.rozhlas.cz/darujhracku/portal